garantstelling

Bijzondere Bijstand aanvragen in Goor


Een Uitkering of Bijzondere Bijstand aanvragen in Goor. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Hof van Twente kunt u "Bijzondere Bijstand" aanvragen bij het gemeentehuis. Een uitkering vraagt u echter aan bij het UWV in de gemeente Goor. Meer Informatie over het aanvragen van bijzondere bijstand of een uitkering vind u onderstaand.

Gemeente

Hof van Twente

Adres:

Bijzondere Bijstand
Gemeente Hof van Twente
De Hofte 7
7471 DK Goor
Nederland

Telefoon:

0547-858585

Fax:

0547-858586

Email:

info@hofvantwente.nl

Website:

www.hofvantwente.nl

Gemeente Hof van Twente - Bijzondere Bijstand

 

Laag inkomen

Iedere inwoner met een laag inkomen in de gemeente Hof van Twente kan Bijzondere Bijstaand aanvragen bij het gemeentehuis in Goor indien die door bijzondere omstandigheden kosten maakt die hij/zij zelf niet kan betalen.

Aan de hand van uw persoonlijke omstandigheden wordt de hoogte van de bijzondere bijstand berekend. Soms zijn er maximum bedragen voor bepaalde zaken en soms is de bijzondere bijstand 'gratis' en hoeft u niet terug te betalen.

Voorzieningen

Voor iedereen met een laag inkomen heeft de gemeente Hof van Twente voor de bijzondere bijstand een overzicht van voorzieningen samengesteld. Mensen met een uitkering, aanvullend pensioen of die in loondienst werken, kunnen een beroep doen op deze voorzieningen.

Uitkering aanvragen bij gemeente Hof van Twente

Een uitkering aanvragen doet u niet bij het gemeentehuis van Hof van Twente.

Een uitkering zoals bijvoorbeeld een WW-uitkering, AOW-uitkering, een ziektewetuitkering of een bijstandsuitkering vraagt u aan bij de daarvoor aangewezen instellingen in Goor zoals bijvoorbeeld het UWV of de SVB.

Ook kan u een WW-uitkering en een bijstandsuitkering digitaal aanvragen op de website: www.werk.nl

Een nabestaandenuitkering en een AOW-uitkering vraagt u aan bij de vestiging van de SVB (Sociale Verzekeringsbank) in Hof van Twente.

U kan echter ook de nabestaandenuitkering digitaal aanvragen op de website van de SVB. Kijk voor meer informatie op de website van de SVB: www.svb.nl

Meer informatie over het aanvragen van Bijzondere Bijstand

Bezoek ook de officiele website van de gemeente Hof van Twente: www.hofvantwente.nl