Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen in Sint-Gillis-Waas


Een Verbintenis tot Tenlasteneming (3Bis) aanvragen in Sint-Gillis-Waas. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Sint-Gillis-Waas kunt u een Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen bij de dienst Bevolking van het gemeentehuis. Een Verbintenis tot Tenlasteneming noemt met ook wel een 3bis of een garantstelling 3bis. Informatie over het aanvragen vind u onderstaand.

Gemeente

Sint-Gillis-Waas

Adres:

Gemeente Sint-Gillis-Waas
Burgemeester Omer De Meyplein 1
9170 Sint-Gillis-Waas
België

Telefoon:

03 727 17 00

Fax:

03 707 03 40

Email:

gemeente@sint-gillis-waas.be

Website:

www.sint-gillis-waas.be

3Bis - Gemeente Sint-Gillis-Waas

Verbintenis tot Tenlasteneming

Visumplichtige vreemdelingen die het visum aanvragen in een Belgische ambassade of consulaat dient aan te tonen dat hij of zij beschikt over voldoende middelen van bestaan.

Indien de vreemdeling geen beschikking heeft over eigen middelen dan kan hij of zij een beroep doen op een garant in België die een verbintenis tot tenlasteneming aangaat.

Hoogte van middelen van bestaan

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Sint-Gillis-Waas.

Verbintenis tot Tenlasteneming in Sint-Gillis-Waas - Meer informatie

Een verbintenis tot tenlasteneming kan enkel onderschreven worden bij gemeente Sint-Gillis-Waas door een Belg die ingeschreven is in het bevolkingsregister van de gemeente of een vreemdeling die toegelaten is om voor onbepaalde duur in België te verblijven en in beide gevallen over voldoende middelen van bestaan beschikt.

De garant vult de verbintenis tot tenlasteneming in. U kan het formulier "Verbintenis tot tenlasteneming - 3Bis" verkrijgen bij het gemeentehuis in Sint-Gillis-Waas.

Handtekening Sint-Gillis-Waas legaliseren

De garant laat zijn of haar handtekening bij de dienst bevolking van de gemeente Sint-Gillis-Waas legaliseren. Hij maakt bewijzen van inkomen over.

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Sint-Gillis-Waas.

Andere diensten