Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen in Haaltert


Een Verbintenis tot Tenlasteneming (3Bis) aanvragen in Haaltert. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Haaltert kunt u een Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen bij de dienst Bevolking van het gemeentehuis. Een Verbintenis tot Tenlasteneming noemt met ook wel een 3bis of een garantstelling 3bis. Informatie over het aanvragen vind u onderstaand.

Gemeente

Haaltert

Adres:

Gemeente Haaltert
Hoogstraat 41
9450 Haaltert
België

Telefoon:

053 85 86 00

Fax:

053 85 86 20

Email:

gemeente@haaltert.be

Website:

www.haaltert.be

3Bis - Gemeente Haaltert

Verbintenis tot Tenlasteneming

Visumplichtige vreemdelingen die het visum aanvragen in een Belgische ambassade of consulaat dient aan te tonen dat hij of zij beschikt over voldoende middelen van bestaan.

Indien de vreemdeling geen beschikking heeft over eigen middelen dan kan hij of zij een beroep doen op een garant in België die een verbintenis tot tenlasteneming aangaat.

Hoogte van middelen van bestaan

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Haaltert.

Verbintenis tot Tenlasteneming in Haaltert - Meer informatie

Een verbintenis tot tenlasteneming kan enkel onderschreven worden bij gemeente Haaltert door een Belg die ingeschreven is in het bevolkingsregister van de gemeente of een vreemdeling die toegelaten is om voor onbepaalde duur in België te verblijven en in beide gevallen over voldoende middelen van bestaan beschikt.

De garant vult de verbintenis tot tenlasteneming in. U kan het formulier "Verbintenis tot tenlasteneming - 3Bis" verkrijgen bij het gemeentehuis in Haaltert.

Handtekening Haaltert legaliseren

De garant laat zijn of haar handtekening bij de dienst bevolking van de gemeente Haaltert legaliseren. Hij maakt bewijzen van inkomen over.

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Haaltert.

Andere diensten