Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen in Destelbergen


Een Verbintenis tot Tenlasteneming (3Bis) aanvragen in Destelbergen. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Destelbergen kunt u een Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen bij de dienst Bevolking van het gemeentehuis. Een Verbintenis tot Tenlasteneming noemt met ook wel een 3bis of een garantstelling 3bis. Informatie over het aanvragen vind u onderstaand.

Gemeente

Destelbergen

Adres:

Gemeente Destelbergen
Dendermondesteenweg 430
9070 Destelbergen
België

Telefoon:

09 228 33 09

Fax:

09 228 06 34

Email:

info@destelbergen.be

Website:

www. destelbergen.be

3Bis - Gemeente Destelbergen

Verbintenis tot Tenlasteneming

Visumplichtige vreemdelingen die het visum aanvragen in een Belgische ambassade of consulaat dient aan te tonen dat hij of zij beschikt over voldoende middelen van bestaan.

Indien de vreemdeling geen beschikking heeft over eigen middelen dan kan hij of zij een beroep doen op een garant in België die een verbintenis tot tenlasteneming aangaat.

Hoogte van middelen van bestaan

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Destelbergen.

Verbintenis tot Tenlasteneming in Destelbergen - Meer informatie

Een verbintenis tot tenlasteneming kan enkel onderschreven worden bij gemeente Destelbergen door een Belg die ingeschreven is in het bevolkingsregister van de gemeente of een vreemdeling die toegelaten is om voor onbepaalde duur in België te verblijven en in beide gevallen over voldoende middelen van bestaan beschikt.

De garant vult de verbintenis tot tenlasteneming in. U kan het formulier "Verbintenis tot tenlasteneming - 3Bis" verkrijgen bij het gemeentehuis in Destelbergen.

Handtekening Destelbergen legaliseren

De garant laat zijn of haar handtekening bij de dienst bevolking van de gemeente Destelbergen legaliseren. Hij maakt bewijzen van inkomen over.

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Destelbergen.

Andere diensten