Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen in Aalter


Een Verbintenis tot Tenlasteneming (3Bis) aanvragen in Aalter. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Aalter kunt u een Verbintenis tot Tenlasteneming aanvragen bij de dienst Bevolking van het gemeentehuis. Een Verbintenis tot Tenlasteneming noemt met ook wel een 3bis of een garantstelling 3bis. Informatie over het aanvragen vind u onderstaand.

Gemeente

Aalter

Adres:

Gemeente Aalter
Europalaan 22
9880 Aalter
België

Telefoon:

09 325 22 00

Fax:

09 325 22 40

Email:

gemeente@aalter.be

Website:

www. aalter.be

3Bis - Gemeente Aalter

Verbintenis tot Tenlasteneming

Visumplichtige vreemdelingen die het visum aanvragen in een Belgische ambassade of consulaat dient aan te tonen dat hij of zij beschikt over voldoende middelen van bestaan.

Indien de vreemdeling geen beschikking heeft over eigen middelen dan kan hij of zij een beroep doen op een garant in België die een verbintenis tot tenlasteneming aangaat.

Hoogte van middelen van bestaan

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Aalter.

Verbintenis tot Tenlasteneming in Aalter - Meer informatie

Een verbintenis tot tenlasteneming kan enkel onderschreven worden bij gemeente Aalter door een Belg die ingeschreven is in het bevolkingsregister van de gemeente of een vreemdeling die toegelaten is om voor onbepaalde duur in België te verblijven en in beide gevallen over voldoende middelen van bestaan beschikt.

De garant vult de verbintenis tot tenlasteneming in. U kan het formulier "Verbintenis tot tenlasteneming - 3Bis" verkrijgen bij het gemeentehuis in Aalter.

Handtekening Aalter legaliseren

De garant laat zijn of haar handtekening bij de dienst bevolking van de gemeente Aalter legaliseren. Hij maakt bewijzen van inkomen over.

Voor meer informatie over het aangaan van een verbintenis tot tenlasteneming alsmede hoogte van middelen van bestaan en aanvraagprocedures neemt u contact op met gemeente Aalter.

Andere diensten