Rijbewijs aanvragen in Alphen aan den Rijn


Een rijbewijs aanvragen in Alphen aan den Rijn. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Alphen aan den Rijn kunt u uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen bij het gemeentehuis. Informatie over het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs vind u onderstaand.

Gemeente

Alphen aan den Rijn

Adres:

Gemeente Alphen aan den Rijn
Stadhuisplein 1
2405 SH Alphen aan den Rijn
Nederland

Telefoon:

14 0172

Fax:

0172-465564

Email:

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Website:

www.alphenaandenrijn.nl

Rijbewijs vernieuwen - Alphen aan den Rijn

Voor het aanvragen of vernieuwen van een rijbewijs kunt u terecht bij gemeente Alphen aan den Rijn indien u daar woont en staat ingeschreven in de wettelijke basisadministratie.

Persoonlijk aanvragen

U dient persoonlijk langs te komen bij gemeente Alphen aan den Rijn. Let op dat u daar mogelijk een afspraak voor moet maken.

Voor de kosten van de aanvraag van een rijbewijs bezoekt u de officiele website van gemeente Alphen aan den Rijn: www.alphenaandenrijn.nl

Geslaagd voor rijexamen?

Als u voor uw rijexamen bent geslaagd, kunt u uw rijbewijs aanvragen. Onderstaand leest u wat u mee moet nemen voor de aanvraag bij de gemeente Alphen aan den Rijn.

Meer informatie

Meer informatie onderstaand of bezoek de website van de gemeente Alphen aan den Rijn : www.alphenaandenrijn.nl of belt u met de receptie van het gemeentehuis: 14 0172

Rijbewijs aanvragen in Alphen aan den Rijn - Meer informatie

Wat heeft u nodig om een rijbewijs aan te vragen bij gemeentehuis Alphen aan den Rijn

- Een geldig identiteitsbewijs (paspoort of Identiteitskaart - ID-kaart)
- Als u uw oude rijbewijs wilt vernieuwen, uw oude rijbewijs
- Een recente kleuren pasfoto

Oude rijbewijs kwijt of gestolen?

Indien uw oude rijbewijs is gestolen of u bent hem kwijt dan moet u ook een door de politie opgesteld proces verbaal mee nemen. De afdeling Burgerzaken van gemeente Alphen aan den Rijn kan u hierover meer informatie verschaffen.
Andere diensten