Rijbewijs aanvragen in Oudenaarde


Een rijbewijs aanvragen in Oudenaarde. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Oudenaarde kunt u uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen bij de dienst bevolking van het gemeententehuis. Informatie over het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs vind u onderstaand.

Gemeente

Oudenaarde

Adres:

Gemeente Oudenaarde
Tussenmuren 17
9700 Oudenaarde
België

Telefoon:

055 31 46 01

Fax:

Email:

stad@oudenaarde.be

Website:

www.oudenaarde.be

Rijbewijs vernieuwen - Oudenaarde

Aanvragen of vernieuwen rijbewijs

Nadat u een praktisch - en theoretisch examen hebt afgelegd kunt u een rijbewijs (bankkaartmodel) aanvragen bij het gemeentehuis van uw woonplaats waar u wettelijk staat ingeschreven.

Bij de aanvraag van het rijbewijs bij de gemeente Oudenaarde brengt u alle benodigte documenten mee. Na de aanvraag kan u het rijbewijs na 5 werkdagen afhalen aan de onthaalbalie van gemeente Oudenaarde.

Indien u reeds een rijbewijs heeft dan dient u deze in te leveren, ook indien de geldigheidsduur hiervan nog niet verstreken is.

Onderstaand leest u wat u mee moet nemen voor de aanvraag bij de gemeente Oudenaarde.

Rijbewijs aanvragen in Oudenaarde - Meer informatie

Kosten van een nieuw rijbewijs bij gemeente Oudenaarde

De kosten van een rijbewijs zijn: € 25,00.

Meer informatie en wat mee te nemen bij de aanvraag?

Voor meer informatie over het aanvragen of vernieuwen van een rijbewijs bij gemeente Oudenaarde en welke documenten u mee dient te nemen, neem contact op met het gemeentehuis.

U vind alle contactgegevens van de gemeente Oudenaarde op de officiele website: www.oudenaarde.be

Voor de kosten van de aanvraag van een rijbewijs bezoekt u de officiele website van gemeente Oudenaarde: www.oudenaarde.be

Andere diensten