Rijbewijs aanvragen in Merelbeke


Een rijbewijs aanvragen in Merelbeke. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Merelbeke kunt u uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen bij de dienst bevolking van het gemeententehuis. Informatie over het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs vind u onderstaand.

Gemeente

Merelbeke

Adres:

Gemeente Merelbeke
Hundelgemsesteenweg 353
9820 Merelbeke
België

Telefoon:

09 210 32 11

Fax:

09 210 32 39

Email:

gemeente@merelbeke.be

Website:

www.merelbeke.be

Rijbewijs vernieuwen - Merelbeke

Aanvragen of vernieuwen rijbewijs

Nadat u een praktisch - en theoretisch examen hebt afgelegd kunt u een rijbewijs (bankkaartmodel) aanvragen bij het gemeentehuis van uw woonplaats waar u wettelijk staat ingeschreven.

Bij de aanvraag van het rijbewijs bij de gemeente Merelbeke brengt u alle benodigte documenten mee. Na de aanvraag kan u het rijbewijs na 5 werkdagen afhalen aan de onthaalbalie van gemeente Merelbeke.

Indien u reeds een rijbewijs heeft dan dient u deze in te leveren, ook indien de geldigheidsduur hiervan nog niet verstreken is.

Onderstaand leest u wat u mee moet nemen voor de aanvraag bij de gemeente Merelbeke.

Rijbewijs aanvragen in Merelbeke - Meer informatie

Kosten van een nieuw rijbewijs bij gemeente Merelbeke

De kosten van een rijbewijs zijn: € 25,00.

Meer informatie en wat mee te nemen bij de aanvraag?

Voor meer informatie over het aanvragen of vernieuwen van een rijbewijs bij gemeente Merelbeke en welke documenten u mee dient te nemen, neem contact op met het gemeentehuis.

U vind alle contactgegevens van de gemeente Merelbeke op de officiele website: www.merelbeke.be

Voor de kosten van de aanvraag van een rijbewijs bezoekt u de officiele website van gemeente Merelbeke: www.merelbeke.be

Andere diensten