Rijbewijs aanvragen in Buggenhout


Een rijbewijs aanvragen in Buggenhout. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Buggenhout kunt u uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen bij de dienst bevolking van het gemeententehuis. Informatie over het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs vind u onderstaand.

Gemeente

Buggenhout

Adres:

Gemeente Buggenhout
Nieuwstraat 2
9255 Buggenhout
België

Telefoon:

052 33 95 11

Fax:

0552 33 58 68

Email:

gemeente@buggenhout.be

Website:

www. buggenhout.be

Rijbewijs vernieuwen - Buggenhout

Aanvragen of vernieuwen rijbewijs

Nadat u een praktisch - en theoretisch examen hebt afgelegd kunt u een rijbewijs (bankkaartmodel) aanvragen bij het gemeentehuis van uw woonplaats waar u wettelijk staat ingeschreven.

Bij de aanvraag van het rijbewijs bij de gemeente Buggenhout brengt u alle benodigte documenten mee. Na de aanvraag kan u het rijbewijs na 5 werkdagen afhalen aan de onthaalbalie van gemeente Buggenhout.

Indien u reeds een rijbewijs heeft dan dient u deze in te leveren, ook indien de geldigheidsduur hiervan nog niet verstreken is.

Onderstaand leest u wat u mee moet nemen voor de aanvraag bij de gemeente Buggenhout.

Rijbewijs aanvragen in Buggenhout - Meer informatie

Kosten van een nieuw rijbewijs bij gemeente Buggenhout

De kosten van een rijbewijs zijn: € 25,00.

Meer informatie en wat mee te nemen bij de aanvraag?

Voor meer informatie over het aanvragen of vernieuwen van een rijbewijs bij gemeente Buggenhout en welke documenten u mee dient te nemen, neem contact op met het gemeentehuis.

U vind alle contactgegevens van de gemeente Buggenhout op de officiele website: www. buggenhout.be

Voor de kosten van de aanvraag van een rijbewijs bezoekt u de officiele website van gemeente Buggenhout: www. buggenhout.be

Andere diensten